ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αμβροσία Ελληνικές γεύσεις

Το εστιατόριο – catering Αμβροσία Ελληνικές γεύσεις εδώ και 8 χρόνια παρέχει τις υπηρεσίες του πάντα πιστό στην άριστη ποιότητα και στο εξαιρετικό service, καθιερώνοντας μας πλέον σε εταιρικό-επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Μέσα σε αυτό το διάστημα, δεκαέξι άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στο χώρο δουλεύουν ασταμάτητα με αποκλειστικό στόχο να απολαμβάνετε καθημερινά τα επαγγελματικά σας γεύματα - και όχι μόνο – μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι από τις γεύσεις μας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Το catering, το οποίο είναι στη διάθεση των πελατών μας σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμούν με δυνατότητα πλήρους εξοπλισμού, πάντα πιστό στην εξαιρετική ποιότητα και στη μεγάλη γκάμα επιλογών. Είμαστε στη διάθεση σας για την καθημερινή προμήθεια της εταιρίας σας καθώς και για την κάλυψη κάθε εταιρική σας εκδήλωση.
  • Την αίθουσα εκδηλώσεων που στεγάζεται μέσα στο χώρο του εστιατορίου και είναι χωρητικότητας 80 ατόμων. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα μέσα (μικροφωνικές εγκαταστάσεις, ασύρματο internet, projector) για να πραγματοποιηθεί μια πετυχημένη εκδήλωση.
  • Τη σάλα, η οποία έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 90 άτομα και τον εξωτερικό χώρο που εξυπηρετεί άλλα 40 άτομα, έτοιμη να υποδεχτεί τα επαγγελματικά σας γεύματα και να φιλοξενήσει εταιρικές σας εκδηλώσεις και happening.
  • Το delivery, όπου ανεβάσαμε τον πήχη πολύ ψηλά φτάνοντας σήμερα να εξυπηρετούμε περισσότερες από 100 εταιρίες. Τις τροφοδοτούμε καθημερινά είτε με μαζικές ή με μεμονωμένες παραγγελίες, αφού πρώτα έχουν ενημερωθεί για το μενού ημέρας με e-mail που αποστέλλεται καθημερινά, παράλληλα με τον κατάλογο φαγητού που έχουμε μοιράσει στα όρια της δυνατότητας παράδοσης.

Για το λόγο αυτό είμαστε πάντα στη διάθεση σας να παρέχουμε τις υπηρεσίες αυτές για τις εταιρικές σας ανάγκες και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε όταν και όπου μας ζητήσετε, κάνοντας σας να αισθανθείτε ότι έχετε πάντα δίπλα σας ένα πολύτιμο συνεργάτη.

Διεύθυνση:

Χωματιανού 3 Μαρούσι

Μαρούσι

15 123

Επικοινωνία:

Σταθερό: 2106840693

FAX: 2106133682